BANDEN, 


Jouw contact met de weg, maak de juiste keuze!

Vertrekkende vanuit onze ruime motorervaring doen wij ons best om een goed voorstel te maken naar onze klanten. Hierbij houden we rekening met jullie rijstijl en budget.


Bij ons kan je langskomen met de motor en doen wij de hele klus. Je kan ook kiezen om zelf de velgen te demonteren, wat de prijs een stuk interessanter maakt.


Willen jullie een extra bescherming op de velgen, dan kunnen wij deze voorzien van een Ceramic Coating. Dit zorgt ook voor een makkelijker onderhoud van de velgen! 

WRAPPING & PROTECTING,


Zin om jouw motor een make-over te geven? Maak er samen met MOTOP iets unieks van...

Met een grote portie creativiteit en vakmanschap wrappen wij jouw motor, wij gebruiken hiervoor enkel kwaliteitsfolie en staan garant voor een topresultaat!


Uiteraard kunnen gewrapte delen afgewerkt worden met "bestickering" op maat. 


Willen jullie een topbescherming op "risico onderdelen" zoals de kop, koffers, zijkanten benzine tank, ... dan kunnen jullie daar kiezen voor een PPF folie. Dit zijn zelfherstellende folies die een topbescherming bieden! 

DETAILING,


Wij reinigen jouw motor tot in de kleinste details, terug naar showroomstaat!

Wij reinigen motoren in verschillende formules, van een "zilver" tot "diamand" pakket. Wij gebruiken hiervoor enkel kwaliteitsproducten van Cartec en Liqui Moly. 


Na een grondige dieptereiniging kan er indien nodig gestart worden met lakcorrecties. Zijnde machinaal polieren om oppervlakkige krassen te verwijderen (swirls). De gepolierde lakdelen kunnen voorzien worden van een Ceramic Coating. Deze topbescherming kan overigens op de hele moto aangebracht worden.

ONDERHOUD & PARTS,


Wij verzorgen het onderhoud van jouw motor en monteren alle optionele onderdelen om jouw nog meer plezier te bezorgen...

Ook voor het onderhoud van jullie geliefde motor kunnen jullie bij ons terecht. Wij beschikken over de kennis, uitleesapparatuur en alle tools om jullie motor van een top-onderhoud te voorzien. Voor de vloeistoffen (olie) hebben wij gekozen voor het TOPmerk Liqui Moly!


Naast het onderhoud kunnen jullie bij ons terecht voor de montage van parts / onderdelen zoals: uitlaten, crash bescherming, extra verlichting, gps, ... 


TE KOOP BIJ MOTOP

VOORLOPIG GEEN MOTOREN TE KOOP!